Gästboksinlägg

Antal inlägg: 36

Namn: Tomas Hjort
Tidpunkt: 2010-03-23 06:06
Tjena Gubbs!

Long time no see och hör.
Nu kan jag hålla ögona på er.

T

Namn: Ove /Effect
Tidpunkt: 2009-12-22 21:32
GOD JUL önskar vi alla våra vänner

Namn: Esmeralda
Tidpunkt: 2009-12-05 19:42
Hej på Er gottegrisar . Kul att se er på Dansin!

Namn: Millan
Tidpunkt: 2009-10-17 09:43
Det gick ju fint igår. Kul att se er igen.
Ha så kul på er egen resa. Vad tyckte ni om stället???

Kramizar

Millan


Namn: marie
Hemsida: http://www.kapitel1.se/marie-tillman/syndabocken
Tidpunkt: 2009-03-18 00:04
Hejsan
Vilken fin hemsida du har. Min egen är nedlagd, men jag har försökt, och vet att det är svårt att få det snyggt. Tänkte ge dig tips på en NY boksajt som heter Kapitel 1. Författarna tävlar om att få ett bokmanus publicerat i pappersformat. Du som läsare tävlar om Piratförlagets lektörpriser! som innefattar bland annat det senaste årets utgivning av Piratförlagets böcker. Det kommer att utses fler vinnare. Det enda du behöver göra är att läsa och rekommenderar 3 böcker till finalen i Bok-SM. Allt är kostnadsfritt och du kan frossa i manus. Registrera dig med en knapptryckning (måste göras för att du ska kunna rösta) Det finns mängder av bokmanus som du inte hittar någon annanstans.
Nu vet jag ju inte om du gillar att läsa, men det gör ju de flesta. Jag har skrivit en kriminalroman som ligger på sajten, som jag på detta sätt vill göra dig uppmärksam på. Den heter Syndabocken och utspelar sig på södermalm. Se handlingen: Skivbolagsdirektör Sverker Strömberg hittas ihjälklubbad i sin bostad i Stockholmsförorten. Larmet kommer från hans hustru. Strömberg har fått bakhuvudet krossat och skallen badar i blod. Mordet är bestialiskt och kriminalkommissarie Hanna Isaksson kopplas in med sitt arbetsteam. Samtidigt som utredarna gör en första inspektion av brottsplatsen drabbas de av ännu ett frågetecken när fru Strömberg försvinner tillsammans med sin städerska. I sökandet efter mördaren och de försvunna kvinnorna spelar brottsutredarna med livet som insats, något som får oöverstigliga följder för somliga av dem. Under de närmaste 14 dagarna pågår en tävling på Kapitel 1 som arrangeras av Piratförlaget. Jag skulle uppskatta oerhört mycket om du ville gå in på www.kapitel1.se/marie-tillman/syndabocken och läsa och om du gillar boken rekommendera den till FINALEN som går av stapeln den 31 mars.
Marie


Namn: Webmaster
Hemsida: http://www.cybersite.se
Tidpunkt: 2008-02-13 08:52
Vi testar ett inlägg åt dig, hoppas du blir nöjd med din sida och lycka till.

Gästbok

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.

 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S